2006-06-17

12:14 Det här suget suger

Dumma Sandra. När man är singel och inte skymtar andra utsikter alltför hoppeligt för den närmast förestående framtiden, är det tortyr och oemotståndlig plåga att läsa tips och redogörelser om att suga kuk, slicka fitta och om intimrakning. Jag vill gå i strejk, men skulle aldrig kunna tänka tanken att "bli celibat", så i slutändan landar det förstås bara i ett trumpet surtrutande, och en önskan att ha någon lämplig part att lipa åt, riktigt inlevelsefullt. Men inte ens det har jag riktigt.

Och jag blir knäpp av pratet om alltid ren och redo och om leka, lyssna, lära, läppja, breda tungor långa slick och lätta krusiduller, om hela kroppen, om att tänja ut de där mest intensiva ögonblicken till minuter, om det lyhörda och jag vill ha dig, om all variationsrikedomen, om olika från dag till dag och timme till timme, om hur varje måltid är den andra olik, om utmaningen att öppna nya höjder uppåt och jag vill, och längtar, trängtar, suckar och saknar.

Och allt det där i en sexualitet, som har hittat ut ur garderoben och till slut sagt att ska det vara något, ska den inte smygas undan i en parentes ens under påtryckning från de där cortexmusklerna som vill fösa den litet åt sidan, som om den inte riktigt hörde hemma under samma tak för att den var lika mycket djur, som själ och tanke. Och plats får den. Vi har rum för fler.

Och som jag inte fick fatt på Jennyn för en fika-tête-à-tête idag, ger jag mig in i ett av det eviga singelskapets bastioner, i en eftermiddag Natsudougalin med fläktar från ett fjärran Japans många anonyma tecknarhänder. Sommaren är här och jag har ett antal nördvänner att frotteras med, som jag träffat för litet i vilket fall.

Men först en snabb kalldusch, för jag provsov hängmattan i kläder och filtar, och det blev inget ombyte när jag framåt köldtimmarna smög in i sovrummet med hela kalaset.

0 kommentar:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se