2008-11-05

09:35 Timing!

Wiiiiiiiiiiii!

Wiiiii!

Wiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jag fick min fiiiiina ficklampa idag, och i morgon lämnar jag tillbaka hyrbilen. Timingen kunde inte bli mycket bättre än så. Så fort jag kom hem och hittade den vid dörren (min brevlåda är en pytteliten larvig sak infälld i väggen på vägen in), stod det klart att jag måste ut och nattcykla litet för att inviga den -- ta reda på hur den står sig, och så.

Och herrejisses, så mycket ljus det bor i den! På två helt vanliga AA-batterier har man hela vägbanan väl belyst i turboläget, trots att det är beckmörkt utomhus, i ett par timmar, och med det fina fästet är det lätt att kika omkring på saker runt omkring, om man vill. Det är mer bil- eller mc-belysningskänsla än cykellyse men så mycket roligare av den anledningen. Måste skaffa mig en batteriladdare med i morgon, så jag kan ha fyra batterier i rotation med hälften på laddning hemma.

Och jag som log brett åt Fredrik när han just köpt sin; han föreföll lika skuttig som jag när den hade anlänt. :-) Det ÄR kul med leksaker! Litet dyrare och mer lättviktig glädje än att trassla in hjärtat i flickors, men i brist på det, ska vi inte gnöla så mycket. Måste köpa mig stekpannan med, för att ha något som tar vid när glädjechocken över det här lagt sig litet. ^_^

Det är busnära till min Caltrain-station, i alla fall när man sitter på en cykel man stormtrivs på; en till svart, med en mjuk rumpvänlig sadel och litet blandat gojs för vattenflaska, låsblock, matkassar och dylikt, och ett gäng (7?) växlar för att pendla litet bekvämare milen till eller från jobbet, om jag inte tar den på tåget.

Wi!

0 kommentar:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se