2014-02-27

09:34 Hud/tyg-harmoni

Jag är i vanliga fall inte särskilt begiven på shopping, och i synnerhet kläd-dito, men i vintras när jag satt och mekade med någonting på jobbet (jag är sedan bortåt ett år en av de som driver Groupons flytt från urgammal webteknik till modern dito), snavade jag på det här fina alstret som jag omedelbart kände att jag ville se (och, mer specifikt, känna) Katla i:

...och så blev det. Vi har ungefär samma smak i kläder och texturer, hon och jag, och det blev ett oerhört bra köp i största allmänhet. Vi ångrar bara litet i efterhand att vi inte köpte flera, medan erbjudandet fanns att tillgå (den ovanstående länken är inte lönt att följa – dels går den till amerikanska Groupon, dels tog det som sagt slut, och de tiger som muren om var man kan komma i kontakt med företaget som sålde dem). Så när jag idag hittar den här på Svenska groupon (under tiden jag höll på att se mig om i andra jobbärenden :-), känns det rätt lockande att slå till igen:

Jag hoppas någon av storlekarna kan passa henne; det är rätt hög vilja-slita-av-faktor på den här. Den som vill passa på att hugga en egen: länken är bäst före andra mars, då erbjudandet går ut, så skynda fynda! ^_^

0 kommentar:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se