2007-05-29

05:24 Hej!

Nu har jag kommit hem igen efter att ha pingstat på dansläger i München. Rekommenderas! Som i "göra saker som verkar kul", om inte annat; de är ofta lika kul som man väntar sig -- oftast roligare.

Väl hemkommen, välkomnas jag av noll jobbrev (bra!), ett par pirrglada noter ur ett blad ur exets liv som gör en alldeles varm inuti (fast jag kommer inte på något bra sätt att vara förtjust över det som addresserar henne direkt, så jag fuskar här :-) och ett par gamla mer eller mindre kransbekanta som hittat mig och velat formalisera bekantskapsband per LinkedIn och Facebook, vilket är någon slags trivsam kombination av kul, trevligt och jättegulligt. Åtminstone beträffande det senare siten, som klart platsar på min communtyradar för intressant social ekologi (jag har hobbypippi på nätromologi; studiet av nätliga samlingsplatser i vid bemärkelse, och de sociala system och kulturer de ger upphov till i mötet med de människor som väljer in sig i dem).

Okej, ett par brev på en elpostlista som var litet jobbkorrelerat, om saker jag väntat på där jag lagt näsan i blöt. Bra, likafullt.

Och en liten ping från ett potentiellt kärleksintresse i det där stora landet i väst. Nu händer det en hel massa kul, helt enkelt. Och jag tror jag ser fram emot ombyggnationerna under jobbveckan som just börjat. Jag ska försöka knappa in tankar från lägret och något om hur det var där med, men just nu borde jag sova i stället.

0 kommentar:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se