2008-04-01

21:17 Det är vår!

Ett sockerrushinlägg, men ändå: det är våååååår! :-D

För det promenerade omkring massor av söta flickor i T-shirt under strålande solsken vid lunchdags, fåglar kvittrar i träden och jag cyklade till och med på en nyavsandad cykelväg på väg till det roliga föredraget Martin höll om Twingly, vilket jag just kommit hem från.

En av de absolut roligaste aspekterna av att bli mer vuxen, är att se allt kul alla ens bekanta visar sig hitta på med sina liv (om man, som jag, har en förmåga att primärfokusera saker man blir glad av -- är man mer Iorskt lagd får man sämre glädjeutdelning på samma kort, och observerar mer alla som tar livet av sig och dylikt, förstås -- to each their own). Och Martin, som var fadder åt mig när jag var en liten datateknolognolla i slutet av förra årtusendet (vilket man inte alltid kan tro :-), och som jag sedemera hamnade i samma kör som en tid, vevar idag teknikmotorn bakom mediasverige på nätet.

I min bekantskapskrets är det en mycket stark trend att heta Martin och hamna på intressanta ställen i livet. Ungefär som att det är ett mycket starkt korrelationsförhållande mellan att ha försinkningar i Karlstad, och vara en fantastiskt lättälskad människa. Jag är proppfull av sådana där plusitiva fördomar (och medveten om att de är ungefär lika vederläggliga som astrologi, currykryss och vindkraft :-), men det gör dem ju inte mindre trivsamma för det. Och nu: näsan ned i ett stycke kod ett slag.

3 kommentar:

Blogger marlan skrev...

Mm, det ÄR vår.
Sannerligen. SOlen skiner i ansiktet och fräknarna är tillbaka. Nu längtar jag sommar.
Och glass.

02 april, 2008 03:32  
Blogger s-kils skrev...

twingly?

11 april, 2008 08:11  
Blogger s-kils skrev...

.. i mitt liv är det en mycket stark trend att bli förtjusad av män vid namn Martin!

11 april, 2008 08:14  

Skicka en kommentar

Bloggtoppen.se